Vegan Coco-Champignon pasta

Heej!

Ja hoor, hier ben ik weer met een ander heerlijk gerechtje.
En het is oh-zo-simpel om klaar te maken.

Ik hou enorm veel van pasta en in deze winterperiode dacht ik om er een winterse draai aan te geven: in plaats van gewone champignons, ben ik voor een bosmix gegaan met Parijse champignons.

26238197_10211440825719517_223494250_o

4 PORTIES

Benodigdheden:

  • Wok-pan
  • Kookpot
  • Houten lepel
  • 200g Bospaddestoelen mix
  • 200g Parijse champignons
  • 1 tl Kruidenlook
  • 1 tl Kruidenui
  • 1 el Rozemarijn
  • 1 el Tijm
  • 1 el Oregano
  • Snuifje Zout & peper
  • 1 el Peterselie
  • 250ml Alpro Kokosnoot Cuisine
  • 1,5 el Gistvlokken
  • Portie pasta voor 4 personen

Bak eerst alle 400g champignons in een wok-pan.
(Ondertussen dat je je saus aan het maken bent kan je het water al laten koken voor de pasta en zodra deze kookt is het prima om je pasta te laten garen.) 

Nu mag je er alle kruiden aan toevoegen.
(Zout, peper, ui, look, rozemarijn, tijm, oregano)

Giet de Alpro Kokosnoot Cuisine over je paddenstoelen-mix heen.

 

Eens dit ondergeroer is kan je de gistvlokken eronder draaien. 

Tadaaa! Hier heb je heerlijke, simpele saus om bij je pasta te eten. 

Pasta + coco-champignonoensaus = smullen!

Smakelijk eten!

-Amy-

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s